A Dorsum nyerte a ,,Legjobb ESG reporting megoldás (Európa)” díját a WealthForGood Awards 2023-as díjátadóján

Büszkén jelentjük be, hogy a Dorsum ESG Module nyerte el a ,,Legjobb ESG reporting megoldás (Európa)” díját a WealthForGood Awards 2023-as díjátadóján. A WealthForGood Awards a WealthBriefing részeként minden évben olyan cégeknek, csapatoknak és egyéneknek ismeri el a munkáját, akik a leginnovatívabbak és legkíválóbbak voltak az előző évben a saját területükön.

A Dorsum ESG modulja segítségével a felhasználók és a tanácsadók egyszerűen tájékozódhatnak befektetéseik ESG-lábnyomáról. Célunk, hogy az ESG-tudatosság elengedhetetlen részévé váljon a befektetési döntéseknek, és az ügyfelek a lehető leggyorsabban és könnyebben jussanak hozzá a szükséges információhoz.

Köszönjük a WealthBriefingnek, hogy ismét felismerték a bennünk és a termékünkben rejlő potenciált, és megerősítettek minket abban, jó úton járunk fejlesztéseinkkel. Nem utolsósorban pedig természetesen hatalmas köszönet jár a modult megálmodó és kidolgozó csapatunknak!

További ESG megoldásainkról, többek között az ESG portfolio ajánló modulonkról itt olvashat résszletesebben (angol nyelven):

Dorsum’s ESG Integration Modules

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!