Egy hónap, három Owen James konferencia

A 2023-as november nem szűkölködött kitűnő Owen James eseményekben. Három konferencián is lehetőségünk volt részt venni, kettőn Londonban és egyen Zürichben. A Dorsumot Fischer Bálint (üzletfejlesztési igazgató), Adravetz-Kadocsa Éva (nemzetközi sales vezető), Csorba Gergely (marketing igazgató), Somogyi György (általános üzletfejlesztési igazgató helyettes) és Fáth Ádám (vezető üzletfejlesztési menedzser) képviselte ezeken.

A konferenciákkal teli hónapot Londonban kezdtük, az Owen James’ WealthTech Matters eseményén, ahol egy 10 perces Tech Talk keretében beszéltünk arról, hogyan egyszerűsíthetjük a vagyonkezelési szakmában a kommunikációt. Rendkívül élénkítő volt az iparág fontos szereplőivel beszélgetéseket folytatni közös kihívásainkról, innovatív megoldásokról és a jelenlegi helyzetről. A prezentációnk pedig fantasztikus sikert aratott a közönség értékelése alapján.

Ezt követően Zürich felé vettük az irányt, hogy részt vegyünk a Swiss edition of WealthTech Matters rendezvényen. Itt lehetőségünk volt újra találkozni és megismerkedni a piac nagyra becsült képviselőivel, Fáth Ádám előadásában egy szórakoztató, de informatív prezentációt hallhattak a közönség soraiban a portfóliódiagram-tervezezés folyamatának pozitív és negatív oldaláról.

A tartalmas hónapot Londonban zártuk, ahol egy izgalmas és mozgalmas napot tölthettünk el a ,, Meeting of Minds Advisory Distributors„konferencián. Csapatunk egy kerekasztal beszélgetésen vitatta meg az onboarding folyamat jövőjét. Ennek keretében megismerhették a kulcsszereplők őszinte véleményét a jelenleg elérhető lehetőségekről, valamint arról, mik szerintük a jövőben fejlesztendő területek.

Köszönjük, hogy ott lehettünk, találkozunk jövőre is!

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!