Új Dorsum irodákat nyitottunk

Hivatalosan is megnyíltak új irodáink Svájcban és az Egyesült Királyságban!

Évek óta jelen vagyunk mindkét piacon, így elengedhetetlen volt, hogy idővel itt is irodákat nyissunk. Az Egyesült Királyságban nem volt kérdés a helyszínnel kapcsolatban, egyértelmű volt, hogy London lesz a bázisunk, itt fognak tevékenykedni londoni menedzsereink. Az iroda a CBD (London üzleti negyede) közepén található, néhány lépésre a Gherkintől. Svájcban pedig végül Zürichre esett a választásunk, hiszen innen könnyen elérjük az ország összes régióját.

Hisszük, hogy kiemelkedően fontos helyi irodákat nyitni, hiszen ez kézzelfoghatóva teszi jelenlétünket a közösségben, és lehetővé teszi, hogy még jobban megismerjük és kielégítsük a helyi piac sajátosságait. Ráadásul remek lehetőség arra is, hogy ügyfeleink elkötelezettségét is növeljük, hiszen ebben a szektorban elengedhetetlen a személyes interakció megléte. Sőt, képesek leszünk gyorsabban reagálni a piac változásaira, válságaira, illetve a kialakuló trendekre is.

Ezek az irodák lesznek tehát a központjai a hálózatépítésünknek, a partneri kapcsolataink ápolásának és a helyi piaci szereplőkkel történő együttműködésünknek. Lényegében ezek a beruházások jelentik a következő lépést a svájci és egyesült királyságbeli együttműködéseink erősítésében.

 

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!