A DORSUM IS RÉSZT VETT AZ EMUS FORUM 2023-ON

Részt vettünk a 2023-as EMUS Forum rendezvényen. A zürichi találkozó célja, hogy segítse a kapcsolatépítésben és üzletfejlesztésben a V4 országok olyan vállalatait, akik vagy már jelenleg is folytatnak üzleti tevékenységet Svájcban, vagy éppen tervezik azt.

Az összejövetelen lehetéségünk volt találkozni diplomáciai vezetőkkel és kereskedelmi kamarák képviselőivel, illetve bemutathattuk azt is, mivel foglalkozik a Dorsum. A rendezvényt a Czech Club Zürich, illetve Ferdinand B. Bardoly-Küzmös, a Cseh Köztársaság zürichi tiszteletbeli konzulja szervezte, utóbbi egyben az esemény fővédnöke is.

Végül, de nem utolsó sorban, pedig jöjjön egy rövid beszámoló Fáth Ádámtól, a Dorsum Senior Business Development Managerétől:

,,Nagyszerűen éreztem magam a Czech Club Zürich networking eseményén, amit Ferdinand B. Bardoly-Küzmössel, a Cseh Köztársaság zürichi tiszteletbeli konzuljával közösen szerveztek.

A rendezvény remek lehetőség volt arra, hogy találkozzak V4 országokból érkező vállalkozókkal és cégekkel, akikel az elsődleges közös pontunk az, hogy mindannyiunknak fontos a jelenlét a svájci piacon. Az pedig, hogy diplomáciai vezetőkkel és a kereskedelmi kamarák képviselőivel is lehetőségünk volt kapcsolatot építeni, külön öröm volt. A hangulat is szuper volt, amihez hozzájárultak a finom cseh sörök és magyar borok, illetve az élő zene is. Ráadásul lehetőséget kaptam arra, hogy bemutassam a Dorsum céljait, termékeit és értékeit is. Köszönjük még egyszer a meghívást, és alig várom a további hasonló eseményeket!

Fotó: @KaterinaSedy

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!