Corvinus Kutatási Hét – A Dorsum is előadást tartott a Corvinus Egyetemmel és a Net Média Zrt-vel közösen a 2018-1.3.1-VKE-2018-00007-es projektről

Sallai Péter CTO-nk is részt vett a Corvinus Egyetem júniusban tartott Corvinus Kutatási Hét rendezvénysorozatán, ahol a Dorsum szerepéről adott elő a 2018-1.3.1-VKE-2018-00007 azonosítószámú projektben, a Corvinus-szal és a Net Média Zrt.-vel elért közös eredményekről.

A projekt célja egy széles körben elérhető, komplex automatizált szolgáltatás kifejlesztése volt, amely által a jelenleginél ellenőrizhetőbbé, átláthatóbbá, valamint közérthetőbbé válnak a hazai és nemzetközi pénzügyi termékek és szolgáltatások. Az elmúlt egy évben a mesterséges intelligencia olyan gyorsaságú fejlődését láttuk, hogy eljött az idő a projekt eredményeinek áttekintésére, a technológia jelenlegi helyzetének megismerésére, majd az aktuális lehetőségek felvázolására.

A Kutatási Hét a Budapesti Corvinus Egyetemen már hagyománnyá vált: minden félév végén, januárban és júniusban kerül megszervezésre. Az öt napos rendezvényen workshopok, kutatással kapcsolatos képzések, meghívott vendégek előadásai és még sokféle program várta az érdeklődőket.

https://www.uni-corvinus.hu/ona/kutatasi-het/kutatasi-het-2023-junius/#accordion-item-1005

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!