Digitális eszközök, üzleti tanácsadás és stratégiai partnerségek – tavaszi Dorsum Klub, 2023

Megtartottuk a 2023-as év első Dorsum Klubját. Az eseménynek ezúttal is a Costes Downtown adott otthont, és szokás szerint egy igazán jó hangulatú estén találkozhattak, cserélhettek eszmét és vacsorázhattak a Dorsum munkatársai és ügyfelei.

A Dorsum vezérigazgatója, Mészáros Mariann mesélt az első Dorsumos tapasztalatairól, illetve megosztotta elképzeléseit a jelenlévőkkel a szoftverfejlesztésről, az üzleti elemzésről és az innovációról is. Meggyőződése, hogy a beszállítóknak szorosan együtt kell működniük az ügyfelekkel, hiszen ismerik az üzleti igényeket – ahogy a HR-partnerek is hatékonyabban találják meg egy cég új munkatársait, mint az általános toborzók –, így sokkal jobb eredményeket érhetnek el.

Fischer Bálint a digitális eszköztér új uniós szabályozásáról, az ebben rejlő új üzleti lehetőségekről, valamint ezek kockázatairól és előnyeiről beszélt.

Végül Somogyi György esettanulmányokon keresztül mutatta be Dorsum Business Consulting üzletágának működését és sikeres projektjeit.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt a fenti témák megvitatására a Costes Downtown kóstolómenüjének miniatűr változatai, illetve néhány kiváló bor mellett.

Reméljük, ősszel is minden partnerünkkel találkozhatunk, van néhány meglepetés a tarsolyunkban!

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!