Dorsum gyakornokokat avattunk

Dorsum gyakornokokat avattunk

24 új gyakornokot köszöntöttünk a Dorsum csapatában múlt hónapban. Ők azok, akik sikerrel vették kiválasztási folyamatunkat, és akik azóta napról napra jobban megismerik a céget, a csapatot, és akik később akár vezetővé is válhatnak – volt már ilyenre példa.

Az úgynevezett Assesment Center kiválasztási folyamat során a jelentkezők egy rövid telefonhívást követően írásbeli feladatsor segítségével tesztelhetik tudásukat, majd szórakoztató feladatokon, helyzetgyakorlatokon keresztül mutathatják meg személyes kompetenciáikat.

A szerencsés kiválasztottaknak ezután többhetes oktatás veszi kezdetét, ahol a pénzügyi, befektetési és fejlesztői alapok mellett megismerik a Dorsum termékeit is. Az oktatás vizsgával zárul, aki ezt teljesíti, felvételt nyer, illetve egy Dorsum-mentorral is gazdagodik.

A gyakornoki program több évtizedes sikeres múltra tekint vissza, és idén először már külföldi leányvállalatainkhoz is érkeztek fiatal jelentkezők.

Külön köszönetet szernénk mondani Nádoryné Viga Ilona (SSP Business Unit) igazgatónak, aki nem csak vezeti és menedzseli a gyakornoki program szakmai oldalát, de külön figyelmet fordít arra, hogy minden újonc az első pillanattól otthon érezze magát a Dorsumnál. Mindezek mellett csodálatos házigazdája és játékmestere is volt az avató estnek.

A fantasztikus hangulatról beszéljenek helyettünk inkább a képek!

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!