Dorsum gyakornokokat avattunk

Dorsum gyakornokokat avattunk

24 új gyakornokot köszöntöttünk a Dorsum csapatában múlt hónapban. Ők azok, akik sikerrel vették kiválasztási folyamatunkat, és akik azóta napról napra jobban megismerik a céget, a csapatot, és akik később akár vezetővé is válhatnak – volt már ilyenre példa.

Az úgynevezett Assesment Center kiválasztási folyamat során a jelentkezők egy rövid telefonhívást követően írásbeli feladatsor segítségével tesztelhetik tudásukat, majd szórakoztató feladatokon, helyzetgyakorlatokon keresztül mutathatják meg személyes kompetenciáikat.

A szerencsés kiválasztottaknak ezután többhetes oktatás veszi kezdetét, ahol a pénzügyi, befektetési és fejlesztői alapok mellett megismerik a Dorsum termékeit is. Az oktatás vizsgával zárul, aki ezt teljesíti, felvételt nyer, illetve egy Dorsum-mentorral is gazdagodik.

A gyakornoki program több évtizedes sikeres múltra tekint vissza, és idén először már külföldi leányvállalatainkhoz is érkeztek fiatal jelentkezők. A legutóbbi körben felvett gyakornokokat egy jó hangulatú gyakornoki avatón köszöntötte a cég, de erről beszéljenek helyettünk inkább a képek!

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!