A Dorsum a legnagyobb bank-független magyar Fintech cég a Deloitte Central European Banking M&A tanulmánya szerint

Büszkén jelenthetjük be, hogy a Deloitte 5. Közép-európai Banki M&A tanulmánya szerint a Dorsum a legnagyobb bank-független fintech vállalat az országban. Ez nem kis teljesítmény, és érdemes pár szóban összefoglalni hogy mit is jelent.

Mint az iparág 25+ éves veteránja, a Dorsum sikeres szeletet faragott ki magának egy rendkívül versenyképes és gyorsan fejlődő ágazatban. A fintech szektor folyamatosan fejlődik, új technológiák, termékek és szolgáltatások jelennek meg nap mint nap. Az ágazat nagy szereplőjének lenni nemcsak a piac mély megértését igényli, hanem alkalmazkodásra és az innovációra való hajlandóságot is feltételez.

A második legnagyobb hazai fintech vállalatnak lenni azt is jelenti, hogy a Dorsum jelentős szerepet vállal az ország digitális befektetési és vagyonkezelési jövőjének formálásában. A fintech vállalatok legnagyobb potenciálja a digitális transzformációban rejlik, és a Dorsum is ezt a célt tűzte ki maga elé: hozzájárulunk az innováció ösztönzéséhez, az ügyfélélmények javításához, és a digitális befektetési szolgáltatások minőségének és elérhetőségének növeléséhez.

Végül, de nem utolsó sorban ez az eredmény azt is mutatja, hogy a Dorsum képes versenyezni a pénzügyi iparág legnagyobb és legmeghatározóbb szereplőivel. Ez nem könnyű feladat, de a siker minden kollégánk kemény munkájának, elkötelezettségének és szakértelmének a bizonyítéka, ami egyben a cég jövőbeli potenciálját mutatja. Gratulálunk minden kollégánknak, folytassuk együtt a fantasztikus munkát!

Több információt a tanulmányról a portfolión is olvashattok, vagy letölthetitek magatoknak ide kattintva.

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!