A Dorsum „Legjobban Vezetett Vállalat” díját kapta a Deloitte. Private-től

A „Legjobban Vezetett Vállalatok” program a globális Deloitte Private mentorprogramja, amely 30 éve ismeri el a helyi magántulajdonban lévő vállalatok kiválóságát 40 országban. A független zsűri idén először díjazta a magyar vállalatokat is. Az elismerés alapvető kritériumai:

  • a többségi részvényeket közvetlenül vagy közvetve magyar személyeknek kell birtokolniuk,
  • az éves bevételnek el kell érnie legalább 20 millió eurót,
  • a vállalatnak legalább 5 éve kell működnie,
  • és minimum 50 teljes munkaidős alkalmazottal kell rendelkeznie.

A cseh és lengyel Deloitte évek óta szervezi a programot (az Alza cseh leányvállalata az egyik díjazott). Az első magyar díjkiosztó ünnepséget november 17-én tartották a Szépművészeti Múzeumban. Az elmúlt időszak kihívásai, a növekvő energiaárak és a magas infláció az összes vállalatot próbára tette. Az elismerést kapott döntős vállalatok megfelelő vállalati vezetési stratégiával állták meg a helyüket, így képesek voltak megtartani piaci pozíciójukat még a kedvezőtlen gazdasági környezetben is.

A Dorsum a kiválasztási folyamat részeként több workshopon szerepelt és egy tenderfolyamaton is keresztül ment, amely áttekintette a cég működését az ügyfelekkel való kapcsolattartástól az értékesítésen át az adminisztratív folyamatokig. Nagyon boldogok és büszkék voltunk, amikor megtudtuk, hogy a Deloitte kivételes piaci szakértőkből álló zsűrije hivatalosan is elismerte a Dorsumot 2022 egyik Legjobban Vezetett Vállalataként.

Nagyon megtisztelő számunkra, hogy az elsők között lehettünk Magyarországon, akik nyertek ebben a versenyben, különösen, hogy mi vagyunk az egyetlen fintech cég a kiválasztott nyertesek között. Igazán jó érzés látni, hogy külső szakértők is elismerik az erőfeszítéseinket és sikereinket.

Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának vezető partnere azt mondta a Portfolio-nak, hogy a programra jelentkező cégek részt vesznek majd egy üzleti mentorprogramban is, hogy a Deloitte vezető szakértőinek együttműködésével fejleszthessék tovább a vállalkozás működését.

Az eseményről itt nézhettek meg egy videó összefoglalót.

Forrás: Net Media Zrt.

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!