Mészáros Mariann a Dorsum új vezérigazgatója, Kő Róbert elnökként irányítja tovább a céget

A Dorsum az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, egy közepes méretű magyar szoftvercégből Európa egyik meghatározó WealthTech szereplője lett, több mint 80 ügyféllel 10 országban. Ez a növekedés számos kihívással járt az elmúlt időszakban, de mindig megvolt az az adaptációs képesség a szervezetben, amivel képesek voltunk sikerrel venni az akadályokat. 

A cég mérete és stratégiai céljai ismételten egy új helyzetet hoztak az életünkben, ami szükségessé tette, hogy átgondoljuk az eddigi irányítási struktúránkat. Az új helyzet felismerése és a megfelelő válaszok megtalálása egy hosszú folyamat volt a Dorsum életében, aminek most egy fontos állomásához értünk: 2022 novemberétől az elnöki és vezérigazgatói szerepet szétválasztjuk. Kő Róbert eddigi elnök-vezérigazgatónk erős üzletfejlesztési és stratégiai fókusszal elnökként vezeti tovább a céget; elsődleges fókusza az angol és svájci üzletfejlesztés támogatása és a csoport leányvállalati pozícióinak erősítése lesz. Ezzel egyidejűleg egy nagyszerű szakember csatlakozik a Dorsumhoz: a vezérigazgatói szerepet és így a cégcsoport teljeskörű operatív működtetését Mészáros Mariann veszi át. 

Mariann a Deutsche Telekom IT Solutionstől érkezik hozzánk, több évtizedes üzleti, valamint HR igazgatói múlttal kezdi meg a vezérigazgatói feladatokat. Mariann személyében egy olyan felsővezető érkezik a Dorsum közösségébe, aki képes tovább vinni a céget azok mentén az értékek mentén, amiket eddig is képviseltünk. Emellett meggyőződésünk, hogy Mariann olyan új szakmai és szervezeti nézőpontokat tud behozni a Dorsum működésébe, amelyek elengedhetetlenek a következő szintlépésünkhöz. 

Mariann szakmai múltjáról itt található egy részletes összefoglaló. 

Mariann és Róbert részletes interjút adott a cég stratégiai céljairól és jövőképéről a portfolio.hu-nak, ami itt olvasható.

Köszöntünk, Mariann a Dorsum csapatában, együtt tovább jutunk! 🚀 

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!